O profesoară din Cluj le bate obrazul guvernanților: „Mi-am amenajat sala pe banii mei/Școala mea e la o aruncătură de băț de Cluj-Napoca”


O profesoară din Cluj le bate obrazul guvernanților! La o școală aflată la doar „o aruncătură de băț de Cluj-Napoca”, cadrul didactic a fost nevoit să-și amenajeze singură sala. Nu sunt banii de reparații, nici de salarii. 

Mihaela Ciupei este una dintre profesorii din județul Cluj care a ales să se alăture în propriul fel grevei din învățământ. Profesoara a publicat imagini cu școala în care predă și în care a reușit să amenajeze o sală de clasă pentru elevi, din bugetul personal.

Am stat în umbră până acum, dar nu mai pot!!! Așa arată școala mea, dl Ciucă, la o aruncătură de băț de Cluj-Napoca! Și, da, dl Ciucă, am avut  10 la licență, disertație și definitivat! Nu sunt bani de reparații! Am înțeles, acum, că nu sunt bani nici de salarii! Mi-am amenajat sala pe banii mei și merg cu drag la școală! M-aș fi gândit cu bucurie că, dacă mai urcau salariile, voi mai putea face rost de câte ceva pentru școală! 

Nu, nu m-am gândit la familia mea, pentru că Bunul Dumnezeu ne-a ajutat până acum și nu suntem muritori de foame, cu toate că suntem profesori!!! Nu sunt bani, dl Ciucă, de unde să fie??? Unde ați mai văzut atâta ură împotriva profesorilor??? Ceea ce cer colegii mei de breaslă, e mai mult decât pertinent!!! 

Rușine să vă fie! Nu sunt bani, dl Ciucă, și nici nu vor fi vreodată pentru educația copiilor noștri! Apropo, aveți copii? Dar dna Deca are copii? Dar dl președinte are copii? Rămâneți în bula voastră din Parlament, cu tot cu neamurile și pilele domniilor voastre!”, a transmis Mihaela Ciupei.

Greva profesorilor va continua! Profesorii din toată țara amenință că nu vor opri greva până când salariile nu vor fi majorate. Ultima ofertă din partea Guvernului, refuzată de sindicaliști, promitea prime de 2.500 lei la profesori și 9% în plus la salariu pentru personalul nedidactic.

mih5.jpeg

Comentarii Facebook