O persoană nevăzătoare a căzut și și-a FRACTURAT glezna din cauza unei gropi NESEMNALIZATE din Cluj-Napoca


O femeie nevăzătoare din Cluj-Napoca a povestit cum luni după-amiaza, în jurul orei 18:30, a căzut și și-a fracturat glezna într-una din gropile din municipiului, la intersecția străzilor Petőfi Sándor cu Bulevardul 21 Decembrie 1918. Aceasta are nevoie de cele două tinere care au ajutat-o ca martori.

Sunt o persoană nevăzătoare. În data de 13 septembrie, în jurul orei 18:30, am căzut într-o groapă nesemnalizată în Cluj-Napoca, la intersecția străzii Petőfi Sándor cu Bulevardul 21 Decembrie 1918. M-am ales cu o fractură la gleznă. Caut două domnișoare care m-au ajutat să ies din groapă. Vă rog să distribuiți postarea poate reușim cumva să le găsim. Am mare nevoie de ele ca martori. Vă mulțumesc!”, a scris femeia pe Facebook.

Un nevăzător a căzut într-o groapă adâncă de 2 metri în Cluj

Accidentul nefericit al femeii nu este o premieră în Cluj-Napoca. În anul 2015, un nevăzător a căzut într-o groapă săpată, adâncă de 2 metri. Pe camerele de supraveghere se putea observa cum bărbatul se apropia de groapă, a lovit parapetul și a realizat că a dat peste ceva. Nimeni din jur, însă, nu l-a ajutat. Bărbatul nevăzător a ocolit obstacolul, a ajuns în partea laterală a șanțului izolat doar cu o banda și a căzut în groapă - VIDEO 

Bărbatul era director adjunct la liceul pentru copii cu deficiențe de vedere din Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook