Miercuri 28 Februarie

O pacientă în vârstă de 100 de ani a părăsit Spitalul Județean Cluj complet vindecată! Medicii clujeni: „Sănătatea este importantă la orice vârstă!”


O pacientă în vârstă de 100 de ani a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Cluj în urma unui accident casnic. Zece zile mai târziu, doamna Elisabeta a părăsit spitalul complet vindecată.

Sănătatea este importantă la orice vârstă! O zi cu motive de satisfacție pentru personalul Compartimentului Ortopedie din Clinica Chirurgie I. Doamna Elisabeta, o pacientă în vârstă de 100 de ani și o lună, părăsește spitalul complet vindecată, după ce a petrecut 10 zile aici.

A ajuns în Unitatea de Primiri Urgențe cu o fractură de picior, urmare a unui accident casnic. De acolo, echipa medicului primar ortoped Cosmin Dicu, împreună cu medicii anesteziști au preluat-o și au evaluat-o în vederea intervenției chirurgicale. Pacientei i s-a implantat o tijă pentru fixarea membrului fracturat. Evoluția postoperatorie a pacientei a fost foarte bună, răsplătind astfel efortul echipelor medicale.

Doamna Elisabeta este o persoană energică, deocamdată se folosește de cadru pentru deplasare, însă este sigură că foarte curând se va putea deplasa din nou fără ajutor", este mesajul transmis pe Facebook de reprezentanţii Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook