Sambata 10 Decembrie

O nouă sinucidere la Cluj! Un bărbat s-a spânzurat în pădurea Baciu după o ceartă cu iubitaUn tânăr de 26 de ani din Cluj-Napoca a fost găsit, duminică, spânzurat în pădurea Baciu.

Potrivit părinților, Tasnadi Zoltan a fost ieri în vizită la iubita lui, unde a avut loc o ceartă între cei doi. Este ultimul lucru pe care-l știu despre băiat, scrie ClujManifest.ro.

"De atunci n-am mai auzit nimic despre el, nu a mai ajuns acasă. Zilele trecute, Zoli era foarte supărat și mi-a spus că nu-l mai iubește nimeni pe lumea asta", a spus mama băiatului pentru sursa citată.

Clujeanul lucra la o brutărie, iar vestea morții sale i-a luat cu surprindere pe toțiu apropiații săi.

"Poliția a fost sesizată ieri, în jurul orei 12, cu orivire la faptul că un tânăr a fost găsit decedat în Pădurea Baciu. În urma unei examinări sumare, pe corpul bărbatului nu au fost identificate urme de agresiune. Cadavrul tânărului de 26 de ani a fost transportat la IML Cluj, în vederea efectuării necropsiei. Poliția continuă cercetările în cauză, pentru a stabili împrejurările exacte în care a survenit decesul", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

Comentarii Facebook