O mașină, făcută praf pe drumul care urcă spre Muntele Băișorii. Pompierii asigură asistență mașinilor împotmolite


Un accident auto s-a produs pe drumul care urcă spre stațiunea Muntele Băișorii. Două mașini s-au ciocnit în această după-amiază. Totodată, pompierii au asigurat asistența la nouă mașini care au rămas împotmolite. 

Detașamentul de Pompieri Turda a intervenit, prin Garda de Intervenție Băișoara, la un accident rutier petrecut pe drumul care duce la stațiunea Muntele Băișorii. Pompierii au participat la o misiune cu o autospecială, iar în sprijin a venit și un echipaj SAJ. În momentul în care salvatorii au ajuns la fața locului, aceștia au găsit două mașini avariate și patru persoane ieșite afară din acestea”, anunță ISU Cluj.

Potrivit informațiilor prezentate de ISU Cluj, un bărbat de 35 de ani, conștient și cooperant, a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la Spitalul Municipal Turda pentru îngrijiri de specialitate. Totodată, pompierii au asigurat asistența la nouă mașini care au rămas împotmolite. Circulația se desfășoară și acum alternativ.

Cum noaptea trecută a nins în tot județul, drumurile au fost acoperite de zăpadă, transportul auto fiind îngreunat din acest motiv. Cei care au mers spre Muntele Băișorii au constatat, pe propria piele, că orice ninsoare crează probleme în trafic.


Comentarii Facebook