O mașină care se îndrepta spre Cluj s-a izbit de un TIR. 4 persoane, printre care și un copil, au fost transportați la spital- VIDEO


O mașină care se îndrepta din Oradea spre Cluj s-a izbit într-un TIR, duminică după-amiaza. În urma impactului, un tânăr de 20 de ani a rămas încarcerat, iar 4 persoane, printre care și un copil, au fost transportați la spital.

Accident rutier pe DN1E60, în localitatea Căpușu Mic, produs între un ansamblu de vehicule si un autoturism.

Din primele date, autoturismul care se deplasa din direcția Oradea, ar fi intrat în coliziune cu ansamblul de vehicule care se deplasa din direcția opusă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că un autocamion și un autoturism au fost implicate într-un impact frontal pe DN 1 Gilău – Huedin, în zona localității Căpușu Mic, județul Cluj. În urma accidentului, patru persoane necesită îngrijiri medicale, fiind în evaluare la fața locului. Circulația este întreruptă pe DN 1, urmând să fie deviat traficul pe ruta DN 1 Căpușu Mare – DN 1F – Gârbău – DJ 108C”, conform IPJ Cluj.

WhatsApp Image 2021-11-28 at 18.11.12.jpeg

WhatsApp Image 2021-11-28 at 18.11.22.jpeg

WhatsApp Image 2021-11-28 at 18.11.28.jpeg

Două autospeciale cu modul de descarcerare, trei echipaje SMURD și unul SAJ au acționat pentru gestionarea unei situații de urgență rezultată în urma unui accident rutier produs pe raza localității Căpușu Mare.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 16.40, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit un autocamion și un autoturism avariate, în cel din urmă fiind un bărbat încarcerat, în stare de conștiență și cu multiple traumatisme.

Salvatorii au acționat cu utilajele hidraulice pentru a asigura accesul către victimă, iar după îndepărtarea caroseriei contorsionate a fost extras cu echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite. Bărbatul, în vârstă de cca 20 de ani, a fost preluat de un echipaj SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

La fața locului au mai fost consultați doi bărbați, o femeie și un copil care au fost transportați la spital, în stare de conștiență și cooperanți.

Pompierii au asigurat măsuri de acordare a primului ajutor calificat și protecție a persoanelor implicate în accident, descarcerare și măsuri de prevenire a incendiilor în urma evenimentului rutier.”, spune purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.


Comentarii Facebook