O masina a plonjat într-un râu înghețat din județul Cluj. Mașina a căzut 5 metri și s-a răsturnat - FOTO

 

O mașină a plonjat într-un râu, luni, 24 ianuarie, intre Săcuieu și Scrind Frasinet, județul Cluj. Accidentul din zona de munte a fost anunțat de ISU Cluj, care intervine pentru a acorda primul ajutor.

Accident rutier produs în jurul orei 10.00, pe DJ 103H, pe raza localității Săcuieu, județul Cluj. 

Din informațiile rezultate în urma anchetei pe teren reiese faptul că un bărbat, de 32 de ani, din județul Arad, care se deplasa cu autoturismul pe direcția Scrind Frăsinet spre Bologa, într-un viraj la dreapta a pierdut controlul direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, ulterior autoturismul răsturnându-se în râul din apropierea drumului.

Conducătorul auto și ceilalți trei pasageri aflați în autoturism au fost transportați la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au fost alertați în urma răsturnării unui autoturism în albia unui pârâu, între localitățile Săcuieu și Scrind, la o diferență de nivel de circa 5 metri.

Două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au fost alertate în jurul orei 10.00 pentru a se deplasa la locul accidentului, iar în momentul sosirii pompierilor ocupanții erau deja preluați de un autoturism privat și un echipaj SAJ pentru a fi transportați la spital.

Ulterior sosirii acestora la Spitalul orășenesc din Huedin a fost solicitată o autospecială pentru transport victime multiple a unității noastre pentru a fi transferați la unitatea de primiri urgențe din Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook