O mașină a intrat într-o casă, în Gilău -FOTO


O masina a intrat intr-o casa din Gilau, duminica, in jurul orei 17:40.

ISU Cluj anunța ca masina a derapat si a intrat in peretele unei case. Nu se stie daca s-au înregistrat si victime. 

"Polițiștii au fost sesizați in jurul orei 17.18, pentru a interveni la un accident de circulație produs pe drumul județean 107P, localitatea Someșu Rece. 

Din primele verificări, un conducător auto în vârstă de 28 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa pe DJ 107P, din direcția Gilău spre Someșu Rece, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, părăsind partea carosabila, ulterior autoturismul oprindu-se în clădirea unui imobil. 

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate,  refuzând totodată recoltarea de mostre biologice", a transmis IPJ Cluj.

Șoferul a refuzat să sufle în fiolă și a fugit dezbărcat pe stradă

Șoferul care a intrat cu mașina în casa din Gilău a fugit după accident, pe jumătate dezbrăcat, pe stradă, și le arăta organele genitale. 

Accidentul s-a produs , duminica, in jurul orei 17:40. Se pare că șoferul a refuzat să sufle în fiolă. Nu este clar dacă era drogat sau nu, dar polițiștii spun căera foarte agitat. El a fost găsit pe jumătate gol, iar când i s-a cerut să sufle în fiolă a luat-o la fugă. Pompierii au luat-o după el, rezultând o scenă demnă de un film american.  

Imagini INCREDIBILE! Șoferul care a intrat cu mașina în casa din Gilău fuge apoi gol pe stradă și le arată organele genitale pompierilor - VIDEO EXCLUSIV

Comentarii Facebook