O intersecție din Cluj e pericol public pentru șoferi. E greșit semnalizată, iar poliția... recunoaște!

Discuțiile despre modul în care este semnalizată intersecția străzii Bărc I cu strada Bărc II din Cluj-Napoca au început cu mult timp în urmă, întrucât nu este clar care autovehicul are prioritate. Pe grupurile de trafic din Cluj, șoferii au sesizat de mai multe ori situația care putea duce la multe accidente și la imposibilitatea de a stabili vinovatul în cazul unui accident. A fost nevoie ca un șofer clujean să se adreseze Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, pentru ca și autoritățile să constate semnalizarea necorespunzătoare.

Clujeanul s-a adresat poliției pentru a le atrage atentia că intersecția este semnalizată greșit

Întrucât nimeni nu lua nicio măsură, un clujean s-a adresat IPJ Cluj și a primit răspunsul că, într-adevăr, situația semnalată se confirmă și intersecția este semnalizată necorespunzător. Prin urmare, poliția a solicitat mai departe administratorului drumului să reglementeze corect circulația în intersecție.

”Referitor la întrebarea Dvs, care dintre cele două vehicule ajunse simultan în intersecție, circulând de pe strada Bărc I și Bărc II are prioritate de trecere, vă comunicăm următoarele:
Conform verificărilor efectuate, lucrătorii poliției rutiere au constatat că semnalizarea rutieră instalată la intrarea în intersecție este necorespunzătoare, nu este în deplină concordanță cu amenajarea rutieră și nu oferă suficiente informații participanților la trafic cu privire la conduita legală de urmat, fapt pentru care am solicitat administratorului drumului public, să reglementeze intersecția conform standardelor în vigoare”, se arată în răspunsul oferit de IPJ Cluj.

sesizare politie strada prost semnalizata.jpg

Comentarii Facebook