O groapă din Florești îi atrage ca un magnet pe șoferi. Un biciclist a căzut în cap - VIDEO


O groapă umplută cu apă, de pe un teren privat din Florești, îi atrage ca un magnet pe șoferi.

Probabil că trebuie să cadă ți un tren/avion/metrou în groapa asta până să realizeze Primăria Comunei Florești - Cluj că nu e ok să ai o groapa săpată aiurea, lăsată așa mai bine de 2 ani, care între timp s-a umplut cu apă și s-a transformat în capcană pentru masini/copilul cu bicicleta. Astea sunt doar masini pe care le-am prins eu, ca în total mai sunt vreo 3-4 care si-au lasat bara fata aici”, a relatat un floreștean.

În 2021, acolo au fost alte probleme similare, în timpul iernii. 

E teren privat acolo. Înainte sa fie construit blocul de vizavi de Mega, aici era placuta cu teren de vanzare parcelat pentru case. Acum este autorizat un nou rand de blocuri, din ce am auzit, și ar fi tot al celor de la Green”, relata atunci cunoscuta activistă locală din Florești, Iulia Ungureanu.

Terenul fiind privat, Primăria Florești poate să amendeze deținătorul bucății de pământ, dar oficial răspunde de drumul public, care este asfaltat. Probabil că pe drum se formează gheață și mașinile de mare tonaj alunecă. 

Două dintre pozele postate acum sunt de anul trecut, iar clipul din vară cu un biciclit teribilist. Le puteți vedea mai jos.

page.jpg

Comentarii Facebook