O femeie și fetița ei, plecate la Cluj la spital, au dispărut fără urmă - FOTO

 

UPDATE

 

Poliția Cluj a precizat că o plângere a fost depusă marți, 27 noiembrie, și rapid lucrurile s-au clarificat. Femeia plecase de acasă cu intenția de a fugi de concubinul ei. ”Femeia și fetița sunt în afara oricărui pericol. Au fost la spital, iar apoi au ajuns la o altă persoană, fiind în afara oricărui pericol”, au precizat anchetatorii.

 

-------------------------

O femeie și fetița acesteia, venite la Cluj-Napoca la spital, au dispărut fără urmă.

 

Ioana Ienciu a venit la Cluj-Napoca cu fetița ei de 8 ani, din comuna Someş Odorhei, duminică după-amiaza. Fetița are mari probleme de sănătate și nu poate nici merge, nici vorbi.

 

Pentru că s-a simțit din nou rău, mama acesteia a luat decizia de a o duce la Cluj. De la Jibou au luat un autocar și au ajuns duminică, la ora 16:00, la Autogara din Cluj. De atunci nimeni nu mai știe nimic de ele. Pentru că nu au mai ajuns la spital și femeia nu răspundea la telefon, apropiații au intrat în panică. Au încercat să îi scrie și pe Facebook, dar contul fusese închis.

 

Apropiații au venit la Cluj-Napoca și au făcut plângere la Poliție, fiind declanșată o anchetă. Cert este că femeia nu a ajuns la spital și nici nu figurează că ar fi pacientă la o altă unitate spitalicească, conform Sportul Sălăjean

Comentarii Facebook