Miercuri 24 Aprilie

O femeie reclamă că a fost atacată și mușcată de o haită de câini în Mănăștur / UPDATE: Cazul pare o FĂCĂTURĂ ORDINARĂ

 

UPDATE

 

Marcel Budrală, clujeanul care reclamat cazul pe domnuleprimar.ro, a postat acolo și fotografiile atașate acestui material. 

 

Cel puțin fotografia în care se vede mușcătura pe gambă este preluată de acesta din alte surse. Această fotografie a apărut și pe site -ul bistrițeanul.ro, în 2013, fiind și acolo o fotografie de arhivă, deci ar putea fi mult mai veche. În aceste condiții, reclamația acestuia pare a fi nereală. 

 

 

 

Pe baza plângerii depuse de clujean, Poliția Locală a efectuat un control în zona reclamată. ”Reclamația acestui domn nu a fost reală. Nu s-au găsit câinii, fiind vorba despre o posibilă intoxicare. Pozele au fost preluate de pe internet, pentru ca totul să pară cât mai real”, au precizat reprezentanții Primării Cluj-Napoca.

 

-----------------

O femeie a fost atacată de o haită de câini, duminică, în timp ce se plimba cu bicicleta la marginea cartierului Mănăștur.

Aceasta a fost doborâtă de pe bicicletă de animalele agresive și a fost mușcată de gambă și de braț.

Din fericire femeia se afla alături de soțul său, care a reușit cu greu să o scape dintre câini.

În această duminică, sotia mea a fost atacata de o haita de câini agresivi ce sălășluiesc la marginea Manasturului, a fost doborâta de pe bicicleta si muscata de gamba si mâna în timp ce eu ma uitam îngrozit, cu greu am reusit sa o smulg din mâna animalelor.

Sunt cca 10 câini asociati in haita care terorizeaza orice drumet, biciclist care se incumeta sa treaca prin arealul lor. Dupa cum puteti vedea pe pozele atasate muscaturile sunt profunde, iar în cazul în care va apare si o suprainfectare sunt sigur ca jigodiile nu sunt vaccinate va promit solemn ca voi veni personal in Primarie pentru a lamuri lucrurile (ar fi mai bine pentru cei care se ocupa de ecarisaj sa nu fie acolo ca o sa ii demolez pur si simplu).

Nu stiu sa precizez care ghioarla a muscat-o pe sotia mea. La început a sarit unul negru apoi a cazut la pamânt si ei se roteau roata în jurul ei, eu fiind preocupat mai mult sa dau cu ceva dupa ei ca sa îi indepartez decât sa îi contabilizez.

Caînii, haita, se gaseste la capatul strazii Aleea Iezer (nu departe de Sectia 4 de Politie de pe Meziad, o fosta scoala pe vremuri) mai precis la locatia Pădurea Făget latitudinea 46.749394,, longitudinea 23.547635, pe Google Earth. Se gasesc la cca 50-100 m de liziera padurii, tot timpul oameni se plimba pe acolo pensionari, copii nesupravegheati nu mai povestesc. Iar biciclete cât cuprinde.

Cum cainii aceia sunt fara stapan zi si noapte vagabonzi în padure (din cate am putut afla exista un pensionar care isi spune profesorul Voicu care ii hraneste sistematic si a facut ca acesti caini sa creada ca padurea este a lor, habar nu am cine este individul, nu este treaba mea)”, povestește soțul femeii.

Soțul femeii mușcate consideră că principalii vinovați sunt cei de la Primărie și susține că va deschide un proces împotriva municipalității pentru vătămare corporală din culpă.

Mai mult, bărbatul le-a dat un ultimatum celor de la Primărie să eutanasieze animalele, dacă nu, spune că va lua măsuri de unul singur.

Consider ca Primaria este responsabila pentru situatia de fapt si voi deschide un proces pentru vatamare din culpa Primariei, care tolereaza haite de câini ce reprezinta un pericol real permanent.

Va las la dispozitie 1 saptamâna sa lichidati javrele din acel loc, altfel le voi omora eu cu mâna mea. O sa miroasa urât ceva timp daca ma ocup eu deoarece nu fac cu dantela, otrava si maceta, cadavrele câinilor le veti gasi acolo, manusi nu se vor putea face din ei.

Unde trebuie sa ajungem? Sa fim ca la Bucuresti sa moara cineva pentru ca Primaria sa îsi faca datoria?”, se plânge clujeanul.

 

 

Comentarii Facebook