O femeie din Cluj a fost UCISĂ cu sânge rece de un bărbat cunoscut pe rețelele de socializare


Femeia găsită moartă pe Calea Borșului era din județul Cluj și și-a cunoscut ucigașul pe rețelele de socializare. Ea a mers în Oradea ca să-l cunoască personal pe bărbat, care, în final, a ucis-o.

Potrivit unor surse judiciare, victima avea 40 de ani, absolventă a două facultăți cu o stare materială bună. Ea a fost ademenită de cel care este acuzat de uciderea ei, un bărbat de 43 de ani, să vină la Oradea pentru a se cunoaște personal. Cei doi și-au petrecut ziua de luni în oraș.

Femeia a fost înjunghiată în inimă și plămân

Pe Calea Borșului, cei doi au ajuns marți, 28 septembrie, cu puțin înainte de ora 17.

Inculpatul SA s-a deplasat împreună cu victima pe un drum de pământ situat în spatele societății Faist Metalworking, unde ia aplicat acesteia multiple lovituri cu un cuțit, provocându-i plăgi înțepate/tăiate. Acestea au penetrat organele vitale ale victimei, respectiv inimă și plămân, determinându-i decesul”, a explicat, vineri, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Gligor Sabău, conform ebihoreanul.ro.

Conform sursei citate, joi, 30 septembrie, autorul a fost reținut de anchetatori, după ce a fost prins, în noaptea de miercuri spre joi, în județul Arad, și în aceeași zi a fost arestat, pentru 30 de zile, de Tribunalul Bihor, la propunerea procurorilor.

Inculpatul este recidivist, având de-a lungul anilor mai multe condamnări pentru furturi, dar și două procese pe rol, la Judecătoria Oradea, pentru furt, respectiv conducerea unui vehicul fără permis.


Comentarii Facebook