O femeie a rămas fără inel după o întâlnire cu o ghicitoare în Zorilor. A păcălit-o că îi prezice viitorul



Polițiștii clujeni au prins o femeie, falsă ghicitoare, bănuită că ar fi sustras un inel, după ce și-a păcălit victima că îi prezice viitorul.

La data de 9 octombrie , în jurul orei 15:45, o femeie a sesizat Poliţia cu privire la faptul că i-ar fi fost sustras un inel din aur.

Conform primelor verificări, partea vătămată s-ar fi aflat într-o staţie de transport în comun, de pe strada Observatorului, din Cluj-Napoca, unde o femeie s-a oferit să îi prezică viitorul, ghicindu-i în palmă. În acest context, i-ar fi fost sustras un inel, în valoare de aproximativ 300 de lei”, anunță polițiștii.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat şi depistat persoana bănuită de însuşirea bijuteriei, stabilind că este vorba de o femeie de 48 de ani, din comuna Căpuşu-Mare. Totodată, poliţiştii au recuperat inelul sustras şi l-au predat părţii vătămate.

Pentru lămurirea tuturor aspectelor, persoanele în cauză au fost conduse la sediul Secţiei 6 Poliţie, unde femeia de 48 de ani şi-ar fi recunoscut fapta.

Comentarii Facebook