O femeie a intrat cu masina intr-o ambulanta in centrul Clujului

Femeia de 42 de ani nu a acordat prioritate Ambulantei care circula regulamentar si care era in  misiune, avand semnalele acustice si luminoase pornite. Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

 

Accidentul s-a podus duminica in jurul orei 10,00. Angela M. circula pe B-dul 21 decembrie, cand la un moment dat nu a acordat prioritate de trecere unei autosanitare apartinand serviciului de Ambulanta Cluj.

 

Autosanitara se deplasa la un caz medical si era condusa regulamentar de soferul Serviciului de Ambulanta, care avea pornite atat semnalele acustice, cat si pe cele luminoase.

 

Femeia de 42 de ani nu i-a acordat, insa, prioritate de trecere, intrat in coliziune cu Ambulanta. Cele doua masini au fost avariate, iar soferita s-a ales cu amenda si cu permisul suspendat pe 90 de zile. 

 

Directorul Serviciului de Ambulanta Cluj, Horia Simu, a declarat ca autospeciala astepta la stop si avea semnalele luminoase si acustice pornite. "Cand masinile au pornit de pe o strada laturalnica un alt sofer nu a vazut ca era masina de interventie si a intrat in partea stanga spate. Ambulanta nu a fost avariata serios si a fost folosita pe parcursul zilei de ieri. Ne-am speriat ca este ceva similar cu accidentul de la Rascruci, unde autospeciala a fost avariata serios", a mai spus seful Serviciului de Ambulanta Cluj.

 

 

 

Comentarii Facebook