O femeie a fost transportată de urgență, cu elicopterul SMURD, la o unitate din Cluj-Napoca, după ce a căzut cu un ATV în munții Apuseni


O femeie a fost rănită grav, duminică, 27 martie, după ce s-a răsturnat cu un ATV în apropierea localității Sălciua, județul Alba. Pacienta a fost preluată de un elicopter SMURD și transportată la o clinică din municipiul Cluj-Napoca.

Elicopterul SMURD a fost solicitat să intervină pe raza localităţii Sălciua pentru a prelua o victimă de sex feminin, care s-ar fi răsturnat cu un ATV. (...).Victima are în jur de 40 de ani”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă şi doi subofiţeri din cadrul ISU Alba angrenaţi în misiunea de stingere a unui incendiu de vegetaţie uscată de pe raza localităţii Sălciua.

De asemenea, a fost trimis şi un echipaj de la Salvamont Alba, precum şi unul al Serviciului de Ambulanţă. Femeia, care era conştientă şi cooperantă, a fost preluată de elicopterul SMURD şi transportată la spital în Cluj-Napoca.


Comentarii Facebook