O fată de 16 ani este dată dispărută în Cluj-Napoca! Daria a plecat la o petrecere în urmă cu 3 zile și nu a mai revenit, poliția cere ajutorul cetățenilor


O fată de 16 ani este dată dispărută în Cluj-Napoca după ce a plecat la o petrecere organizată cu prilejul unei căsătorii, în data de 24 septembrie, și nu a revenit până în prezent. Poliţia cere ajutorul populației pentru găsirea ei.

„La data de 26 septembrie a.c, în jurul orei 13.00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că minora  CĂTINAȘ DARIA-MARIA, în vârstă de 16 ani, din municipiul Cluj-Napoca a plecat la data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 15.30 de la domiciliul pentru a participa la o petrecere organizată cu prilejul unei căsătorii, în Cluj-Napoca și nu a revenit până în prezent”, transmite IPJ Cluj.

SEMNALMENTE – înălțime aproximativă 1.75 m, greutate – 100 de kilograme, păr lung, creț. La momentul plecării era îmbrăcată cu o rochie lungă, albastră, crăpată pe picior.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!

————

UPDATE

Minora de 16 ani, plecată voluntar din data de 24 septembrie a.c. a fost depistată de polițiști în municipiul Cluj-Napoca.

Aceasta a declarat că pe durata plecării nu a fost victima vreunei infracțiuni.

 Vă mulțumim pentru sprijin!

Comentarii Facebook