O elevă din Cluj cu ZECE la BAC le atacă pe Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu


Elevele din Cluj care au luat ZECE la BAC sunt de părere că altele sunt modele care trebuie promovate la televizor, nu ”vedete” precum Bianca Drăguşanu sau Daniela.

Părerea mea este că în societatea românească se promovează modele total greșite pentru tineri, fără substanță. Sunt preluate din societatea Occidentală aceste modele, unde se promovează aceleași lucruri, modele goale, fără aspirații culturale și care contribuie mult la declinul în care se află societatea și tinerii din România.

Succesul unor persoane, unor vedete, demonstrează ca e suficient sa îți exploatezi corpul sau să profiți de relațiile pe care le ai, fără sa ai o bază solidă, și astfel să ai succes în viață”, a spus pentru Știri de Cluj Alexandra Marian, o elevă de la Liceul ”Gheorghe Șincai”, care a luat zece la BAC.

 

"Cred că faţă de modelele false care se promovează la televizor, noi chiar merităm să fim promovaţi", a spus şi  Anamaria Mihăilă, eleva de la Liceul Nicolae Bălcescu.

 

Cele șase eleve din Cluj, care au luat zece la BAC, au fost premiate de prefectul Gheorghe Vușcan. Fetele au fost răsplătite marți și de primarul Emil Boc cu câte o vacanță la Vama Veche.

 

Joi, 12 iulie, elevelor vor fi premiate și de președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu.

 

Elevă din Cluj cu ZECE la BAC: Staţi mai puţin pe Facebook şi învăţaţi, dacă vreţi să luaţi BAC - ul VIDEO

Comentarii Facebook