O eleva din Cluj, calificata in finala la concursul de pian "Concours International de France" VIDEO


O eleva din clasa a IV -a din Cluj-Napoca s-a calificat in finala competitiei de pian "Concours International de France". Cristiana Dragos-Roman este eleva in clasa a IV-a la Scoala Elf.

Deja obisnuita cu participarile la competitii internationale, Cristiana a reprezentat in ultimii trei ani cu cinste scoala romaneasca de pian atat in Italia (la Salerno, San Bartolomeo sau Povoletto), cat si in Franta, la Nisa. Peste tot a obtinut Premiul I.

"Este un copil muzical si inteligent, foarte ambitios si harnic. Ii place competitia si dovedeste o disciplina interioara deosebita, care ii permite sa isi stapaneasca foarte bine emotiile atunci cand canta si sa puna in practica tot ce a invatat. Talentul, munca tenace si implicarea extraordinara a parintilor sunt elementele care stau la baza succeselor acestei fetite deosebite", a declarat doamna profesoara Maria Jidav, cea care a initiat-o pe Cristiana in studiul pianului de cand era inca in grupa pregatitoare la Gradinita "Tandarica".

La scoala "Elf", Cristiana este unul din cei peste 70 de elevi ai scolii care beneficiaza de bursa pentru studiul unui instrument muzical. Aceste burse sunt oferite din clasa I copiilor care dovedesc deja un talent deosebit, dandu-le sansa de a-si dezvolta aptitudinile.

Participarea Cristianei la competitiile de pe parcursul acestui an scolar este sprijinita financiar de firmele AX PERPETUUM si ROMTELECOM.


Comentarii Facebook