Miercuri 24 Aprilie

O eleva de la Grupul Scolar Aurel Vlaicu Cluj a murit intr-un accident pe centura Bulevardul Muncii - Apahida


O eleva de 15 ani de la Grupul Scolar Aurel Vlaicu Cluj-Napoca a murit in aceasta noapte, in jurul orei 1.30, intr-un accident de circulatie produs pe centura Bulevardul Muncii - Apahida.

Tanara se afla in masina cu o alta colega de 16 ani si cu doi tineri de 19 si 20 de ani. Cei patru au plecat de la caminul scolii, situat pe Bulevardul Muncii, si, pe centura, la kilometrul 3, soferul de 19 ani a pierdut controlul asupra autoturismului. "Masina a lovit parapetul de pe marginea drumului si apoi a intrat intr-un cap de pod, rasucindu-se 360 de grade. Tanara care a decedat statea pe bancheta din spate, iar cealalta tanara, de 16 ani, in dreapta soferului, si a suferit fracturi ale membrelor inferiore, de coaste si traumastisme craniere. A fost internata la UPU Copii", a declarat unul dintre politistii care a facut cercetarea la fata locului.

Cei implicati in accident nu au mai asteptat ca un echipaj SMURD sau de la Ambulanta sa ajunga pe centura si sa preia victimele, fiind ajutati de un alt sofer sa le duca la spital. Ranitii au fost transferati pe drum intr-o autospeciala apartinand SMURD.

Soferul de 19 ani era sub influenta bauturilor alcoolice, avand o alcoolemie de 0,17 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Din primele informatii rezulta ca cei patru voiau sa ajunga la Jucu, dar politistii ii vor audia pe cei implicati in accident, dupa ce vor iesi din spital.

Tanara care a decedat este originara din Frata si locuia alaturi de prietena ei, din Suciu de Sus, Maramures, in caminul Grupului Scolar "Aurel Vlaicu", de pe Bulevardul Muncii.

Potrivit politistilor, cei doi tineri, implicati in accident, locuiesc in apropierea caminului, fiind cel mai probabil implicati intr-o relatie cu cele doua fete.

Comentarii Facebook