O elevă clujeancă și-a lansat prima carte la vârsta de 11 ani



O elevă în vârstă de 11 ani din Dej și-a lansat deja prima sa carte, un volum de poezii și povestioare scrise de aceasta pe parcursul anilor.

Alma-Casiana Sipos, elevă la Școala Gimnazială Nr. 1 din Dej, a lansat prima sa carte, ”La joacă cu cuvintele”, care cuprinde aproximativ 50 de povestioare și poezii compuse de mica scriitoare.

Se aseaza cuminte cu foaia in fata si stiloul in mana, iar din penita stiloului, iesisera parca din mainile unui pictor, literele. Si asa toata vara, fetita statea si scria poezii, cantece si povesti. Toate acestea tineau locul jocurilor copilaresti. Si, am uitat un mic detaliu: acea scolarita, am fost eu”, asa s-a autocaracterizat Alma Casiana Sipos in cartea “La joaca cu cuvintele”.

Invatatoarea Almei, eleva care si din toamna isi va continua studiile in clasa a V-a tot la Scoala Gimnaziala Nr. 1 din Dej s-a declarat foarte mandra de eleva ei si a avut onoarea de a scrie prefata acestei carti.

Rasfoind-o cu simpatie si arzand de curiozitate, constati ca aceasta scriere este rodul dragostei de carte, de cuvantul scris al autoarei Sipos Alma Casiana, care-si petrece mult timp printre carti, descifrand texte si si-a insusit tehnici si tehnologii de redactare…” a declarat emotionata invatatoarea Mariana Crisan pentru dejeanul.ro.

Comentarii Facebook