Joi 1 Decembrie

O clujeancă și-a dat în judecată fostul soț, după ce acesta a aruncat spre ea o bucată de țelină


O femeie din Cluj și-a dat fostul soț în judecată după ce acesta a aruncat spre cu o bucată de țelină, lovind-o în obraz. Disputa s-a rezolvat săptămâna trecută la Judecătoria Cluj-Napoca.

Bărbatul a aruncat înspre ea o țelină și i-a cauzat leziuni traumatice

Femeia a depus plângere penală, unde l-a acuzat pe fostul soț de lovire, pe motiv că în octombrie anul trecut a lovit-o cu o bucată de țelină în pomete, cauzându-i leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare 1-2 zile de îngrijiri medicale, după cum a arătat raportul medico-legal de la dosar.

Pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, acțiunea penală se pune în mișcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate, ceea ce s-a întâmplat în acest caz. Totuși, la termenul din 8 septembrie femeia și-a retras plângerea, fapt care a atras după sine înlăturarea răspunderii penale.

Cei doi au fost căsătoriți timp de 14 ani

În rechizitoriul de la dosar s-a reținut că femeia a fost căsătorită 14 ani cu inculpatul, aceștia divorțând în 2017. Deoarece încă nu s-a efectuat partajul cu privire la apartamentul comun și exercitarea autorității părintești se efectuează în comun, suspectul vine la domiciliul persoanei vătămate pentru a o vizita pe fetița acestora. În 5 octombrie anul trecut, inculpatul a venit la locuința persoanei vătămate, și în urma unor discuții în contradictoriu a lovit-o pe persoana vătămată, proiectând înspre aceasta o bucată de țelină, lovind-o în pomete, conform Actual de Cluj.

În ziua următoare, femeia și-a scos certificat medico-legal, care a arătat că aceasta a prezentat leziuni traumatice care s-au produs prin lovire cu corp dur, fiind necesare pentru vindecare 1-2 zile de îngrijiri medicale.

Ulterior, din anumite motive, femeia și-a retras plângerea, astfel că bărbatul a scăpat de acuzații.

Comentarii Facebook