O clujeancă se luptă cu gigantul Vodafone, care i-a împânzit locuința cu cabluri - FOTO


O clujeancă se luptă cu gigantul Vodafone, pe care vrea să îl determine să taie cablurile montate pe peretele locuinței și pe acoperiș, fără a avea un contract semnat cu ea personal. 

Înainte de pandemie, Vodafone a semnat un contract de furnizare de servicii cu unii locatari ai unui imobil de pe strada Decebal nr. 12, din Cluj-Napoca. Zis și făcut. Meseriașii companiei au tras rapid cabluri peste cabluri, pe fațada clădirii, dar și prin pod, pe sub țigle. Acum proprietara, care nu are contract cu această companie, vrea să renoveze acoperișul, dar și să scape de cablurile care trec prin fața geamurilor. Dacă la instalare, lucrurile au mers repede, acum nimeni nu mai vrea să le taie. 

Eu nu am contract cu ei și nu mai vreau să văd firele. Le-am spus să vină să le ia jos. Au venit azi (joi, 20 aprilie) câțiva muncitori care fumau, nu aveau niciun ecuson sau vreo haină cu Vodafone și le-am spus să aducă trusele și să taie jos cablurile. Mi-au spus că ei vin numai să constate. Le-am cerut să facem o hârtie de constatare, în care să scrie ce au venit să facă mai exact, dar nu au vrut. Am sunat la șefii lor și discuția a continuat fără sens. Au plecat așa cum au venit. Nu au niciun fel de protocol, nimic”, ne-a relatat clujeanca. 

După ce au plecat, proprietara a mers la un xerox și a imprimat câteva afișe cu mesajul că Vodafone a instalat ilegal cabluri.

Aceste fire au fost montate înainte de pandemia din 2020, iar acum clujeanca vrea să renoveze acoperișul, dar o încurcă aceste cabluri. 

Au fost montate înainte de pandemie. Au contract cu anumiți vecini, în baza căruia câștigă bani, dar nu pot obstrucționa vizibilitatea la geamul altuia. Firele sunt încâlcite prin pod pe sub țigle și refuză să le taie. Vine meșterul și nu va putea lucra să schimbe tiglele și să repare tâmplăria din pod. Eu nu îmi pot asuma să pice ceva de pe acoperiș pe strada circulată. Un apartament este și al Primăriei și i-am chemat și pe ei ca să știe la ce pericol sunt părtași”, a mai spus clujeanca. 

Mai mult, aceasta spune că a mai făcut reclamații la Vodafone, dar compania spune acum că le-a pierdut urma din cauza pandemiei. 

Aceasta a scris pe afișe: ”Fire instalate ABUZIV de VODAFONE cu refuzul de a le retrage”.

WhatsApp Image 2023-04-20 at 18.04.40.jpegWhatsApp Image 2023-04-20 at 18.04.30.jpegWhatsApp Image 2023-04-20 at 18.04.22.jpegWhatsApp Image 2023-04-20 at 18.04.14.jpegWhatsApp Image 2023-04-20 at 17.50.57 (1).jpegWhatsApp Image 2023-04-20 at 17.49.41 (1).jpeg

Comentarii Facebook