O clujeancă, marcată de violența cu care a fost abordată de un „vânzător ambulant” în parcarea Vivo Mall: „Mi-a dat un pumn în capotă”


O clujeancă a tras un semnal de alarmă cu privire la vânzătorii ambulanți care se plimbă prin locurile aglomerate ale orașului pentru a vinde parfumuri sau alte obiecte de cosmetică la preț redus. Femeia a dat peste un astfel de „vânzător” în parcarea de la Vivo Mall, iar atitudinea lui a lăsat-o pe aceasta de-a dreptul înspăimântată. 

In parcarea la Vivo, au apărut mai multi indivizi care încearcă să vândă parfumuri (fake bănuiesc eu, desi iti arata ca au antifurt). Nu m-ar fi deranjat atat de tare daca nu ar fi venit insistent la masina mea, mi-au bătut in geam si desi le-am zis ca nu ma interesează , imi zicea ca sunt nebună si sa deschid odata. I-am facut semn sa plece, insa el a pus parfumuri pe masina si pe capota”, a scris o clujeancă pe un grup de Fcaebook destinat clujenilor.

„Ca femeie, fiind singură în mașină, vă spun, e nasol”

După ce clujeanca i-a spus de nenumărate ori bărbatului să o lase în pace, pentru că nu este interesată de produsul lui, acesta a devenit recalcitrant și a devenit violent, lovind mașina acesteia cu pumnii și înjurând-o. 

I-am zis in repetate rânduri ca nu sunt interesată, iar acesta nervos a incercat sa imi deschidă portiera masinii, trăgând continuu de portieră, noroc ca era blocată. Ca femeie, fiind singura in masina, va spun, e nasol. Am dat sa plec, si abia atunci si-a luat parfumurile de pe masina si mi-a dat un pumn in capotă. Am pus o poza cu el, încercând la alta masina. Eu stiu ca incearca lumea sa faca bani si sa trăiască in aceste vremuri, dar nu se procedează asa”, a mai adăugat aceasta în postarea sa. 

tigan in vivo.jpg

Clujeanca a spus că poliția locală și agenții de pază de la Vivo au fost anunțați și speră că se va face ceva în legătură cu aceste incidente. 


Comentarii Facebook