O clujeancă își caută cățelul pierdut - ANUNȚ

 

O clujeancă îți caută câțelul pierdut în Mărăști, în cursul serii de vineri, 20 noiembrie. 

 

Redăm mai jos anunțul postat de proprietară:

 

Am pus afise peste tot si in zona, si in centru, si in Marasti, si in abator, pe Traian, Callatis, inclusiv si Decebal. 

 

Evenimentele s-au intamplat in felul urmator vineri seara: eram intr-un parculet de pe Scortarilor, cand in apropiere de parcul Farmec s-au auzit nijte artificii bubuind...cainii nostri, caci am fost vreo 3 vecini care ne sincronizam aproape seara de seara sa scoatem catelusii la plimbare, se jucau... Bijou asculta foarte mult si de mine, si de sotul, prin urmare nu merge departe de picioarele noastre...si mereu ne uitam ce au gasit pe jos, ce fac, pe unde sunt...in permanenta supravegheati. Bun.

 

Cand s-au auzit artificiile toate catelusele s-au speriat si au fugit care incotro ..iar Bijou a luat-o directia locuintei noastre..

 

Totul s-a intamplat in nici 3 minute...cand am observat-o am fugit imediat dupa ea, dar ia-o de unde nu-i. Cautarile au inceput IMEDIAT...pana la ora 1 noaptea am cautat-o vineri...

 

Apoi in dimineata urmatoare am si impanzit cartierul cu afise.. am oprit persoane tinere, in varste, care vorbeau sau ascultau muzica in casti...familii cu copii..

 

Este un pui de 5 luni, neagra cu labute maro...recent a fost tunsa in zona fetei..Este obisnuita sa iasa afara, sa se joace cu ceilalti catelusi, e foarte vesela, activa si energica. 

 

OFER RECOMPENSA CELUI CARE O GASESTE!!

 

Este cipata, cine o vede sau o gaseste il/o rog sa o tina la el/ ea ( este mica si expusa la multe pericole ) si sa ne contacteze in cel mai scurt timp la numerele de telefoane:

 

0754 680 930 sau 0743 910 985 in orice moment al zilei sau noptii. Ori daca are posibilitatea sa o duca la cel mai apropiat veterinar as fi foarte fericita”.

 

Detalii sunt și pe Facebook.

Comentarii Facebook