O clujeancă inconștientă traversează strada neregulamentar, la oră de vârf, cu copilul după ea. Cum a reacționat când a fost claxonată VIDEO


Un șofer clujean a surprins o mamă în timp ce traversa strada neregulamentar, trăgându-și copilul după ea, în oră de vârf.

În momentul în care conducătorul auto, care a postat clipul pe trafictube.ro, a claxonat, pentru că era să îi sară în fața mașinii, femeia a început să râdă.

Doamna din imagine s-a gandit sa traverseze la ora de varf pe podul din Manastur, Cluj. Trage copilul dupa ea ca pe un sac de cartofi si nu ii pasa de nimic. In primul rand nu ii pasa ca putea sa tarasca copilul in fata unei masini. De ce sa risti viata ta si a copilului pentru 200 de metri de mers pe jos?

Ce m-a determinat sa pun clipul a fost faptul ca dupa ce am claxonat-o si am franat a inceput sa rada ca de o gluma buna. Copilul nu era deloc fericit”, scrie șoferul care a filmat incidentul.

Acesta a precizat că ar fi oprit, însă în spatele său mai avea o mașină și nu a vrut să riște un accident.

Daca va intrebati de ce nu am oprit, raspunsul e simplu: aveam masina in spate care ca si mine se pregatea sa faca la dreapta si stopul era verde asa ca erau sanse mari sa se opreasca in mine la o frana mai tare. In plus, am vazut ca dupa claxon femeia s-a oprit”, mai precizează acesta.

Comentarii Facebook