Marti 15 Octombrie

O clujeancă de 22 de ani a IMOBILIZAT, SINGURĂ, un hoț de buzunare într-un autobuz RATUC! Ce a urmat?

 

O clujeancă de 22 de ani a reușit să imobilizeze de una singură un hoț de 17 ani, care îi umbla prin buzunare într-un autobuz RATUC. 

 

Totul s-a petrecut în 4 decembrie, în jurul orei 13.30. ”O patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 1 Poliţie a fost dirijată în P-ţa Mihai Viteazu, deoarece aici se afla reţinut un minor de 17 ani, suspect de comiterea unui furt din buzunar. 

 

La faţa locului, poliţiştii au identificat partea vătămată, o femeie de 22 ani care a precizat faptul că în timp ce călătorea cu un mijloc de transport în comun pe distanţa Memorandumului - Regionala CFR,  minorul pe care aceasta l-a retinut,  i-a sustras din buzunarul hainei un telefon mobil, în valoare de 300 lei”, a declarat purtătorul de cuvțnt al IPJ Cluj, Simona Vornicu. 

 

Prejudiciul a fost recuperat, iar minorul de 17 ani, din Cluj-Napoca, este suspectat de săvârşirea infractiunii de ”furt calificat”.

 

Minorul a fost reținut pentru 24 de ore la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Cluj, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă. 

Comentarii Facebook