O clujeancă bate obrazul Primăriei pentru că nu a primit ajutor social: „Sunt considerată ultra bogată/Am un salariu amărât de 1400 de lei”


În timp ce în multe statistici Clujul încearcă să-și confirme statutul de „oraș de 5 stele”, unele persoane trăiesc aici la limita existenței. O clujeancă reclamă că a fost tăiată de pe lista persoanelor care primeau de la Primărie un ajutor social de 200 de lei. Poate pentru unii nu e mult, însă pentru ea acești bani făceau diferența.

Femeia spune că tot ce are este un salariu de 1400 de lei și o pensie de boală. 

„Sunt domiciliată în Cluj-Napoca, pe strada Constantin Brâncuși. Vreau să știu de ce nu am mai primit acel ajutor în valoare de 200 de roni pe care îl oferă Primăria, primarul de două ori pe an. 

E ciudat că am fost exclusă din acest program, fiind și persoană cu handicap cât și persoană pensionată de boală. Să înțeleg că sunt considerată o persoană ultra bogată și de aceea nu primesc acești bani? Țin să specific că am tras înapoi acele bonuri electronice venite din partea Guvernului chiar de la început. 

Pentru că în acea vreme am considerat umilitor că se impunea să putem cumpăra doar pui, ulei, făină și pesmet. Deci aceste bonuri electronice nu le mai am și aș dori să nu mi se tot arunce în față că vai de mine ce bogată sunt. Am doar pensia de boală, indemnizația de handicap și un salariu amărât de 1400 de roni, asta considerați dumneavoastră că este bogăție?”, a relatat femeia într-o sesizare pentru Primăria Cluj.

Comentarii Facebook