O clujeancă a fost amendată pentru că avea biletul perforat de 3 ori! Totuși, pare a fi un ABUZ

 

O clujeancă a fost amendată de controlori pentru că avea biletul perforat de 3 ori.

 

As dori sa fac public un eveniment care mi s-a intamplat azi si poate ma puteti ajuta cu ceva idei.

 

Azi m-am urcat in autobuzul care circula pe linia 25 cu un bilet, care intr -o parte era compostat si in cealalta parte nu, deci aveam un capat liber. Capatul care era compostat l-am folosit cu cateva zile in urma si initial am vrut sa il perforez dar "masinaria" respectiva s-a blocat si a lasat pe bilet doar niste urme, fara sa il gaureasca si am considerat ca trebuie sa il compostez cum se cuvine si l-am introdus si in celalat aparat ca sa imi treaca data pe el.

 

Azi, cu biletul respectiv, care pe o parte avea o data inscriptionata si niste urme de gauri, am luat autobuzul si am compostat partea biletului care era intacta. Si am avut norocul sa ma opreasca controlorii si sa ma amendeze cu 100 ron, cu pretextul ca biletul meu e compostat de 3 ori. Deci am luat amenda pentru ca aveam bilet compostat corect pe calatoria respectiva.

 

Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi?”, ne-a relatat Roxana.

 

Directorul CTP Cluj, Liviu Neag, a declarat că așteaptă să vorbească cu femeia amendată, pentru că ”ceva nu este în regulă. Voi discuta cu ea și voi vedea cum stau lucrurile. Dacă e un abuz, atunci îl pot îndrepta”.

------------------

UPDATE

 

CTP Cluj va anula amenda primită de clujeancă, pentru că s-a comis un abuz.

Comentarii Facebook