O casă / bloc de pe strada Craiova, din Cluj-Napoca, ridică suspiciuni urbanistice: Crimă urbanistică vs Hai nu exagerati! - FOTO


O casă veche de pe strada Craiova, nr. 21, a atras atenția clujenilor interesați de urbanism. Fațada a fost păstrată, iar în spate se ridică un bloc. 

Crimă urbanistică a la Cluj. Imposibil să fi fost proiectată de un arhitect cu actele și vizitele medicale în regulă! Să le fie rușine tuturor celor implicați într-o astfel de mutilare oribilă! O spun eu, din "provincie", de la Zalău. Sunt și la noi la țară cetățeni slabi la înger, dar nu în halul ăsta!”, scrie un internaut, pe grupul Clujul Civic. 

Hai nu exagerati, a fost groapa de la fundatie in spate si fatada a ramas, deja de vreo 2 ani, si nu a picat si nici nu pica.

Am vazut miscari de genul asta si in sua, si in japonia, unde au pastrat fatada veche si au intregrat-o in una noua”, a mai adugat cineva.

Astfel de metode au mai fost aplicate și în cazul altor clădiri vechi, a căror fațadă a fost păstrată, iar în spate sa ridicat un imobil nou. Rpmâne de văzut dacă aspectul viitorului imobil din spate va respecta vechea arhitectură din zonă.

Vom reveni cu amănunte...

Comentarii Facebook