O bătrână din Turda și-a dus soțul la spital, dar nu a fost lăsată să intre. Ce a urmat și care este mesajul transmis


O bătrână din Turda și-a dus soțul la spital, dar pentru că nu a fost lăsată să intre a rămas să îl aștepte la ușă.

Uneori bătrânii pe care îi considerăm ca din alte vremuri și care nu înțeleg cum trăim noi, ne lasă cu gura căscată. Pe vremuri, o viață trăită împreună și o poveste de iubire erau lucruri obișnuite. Pe noi ne mișcă un astfel de scenariu pentru că longevitatea unei relații este ceva unic în aceste vremuri noi.

Ai grijă de tine. Eu sunt aici nu te teme. Te aștept până te întorci”, i-a transmis femeia soțului.

Aceasta este o lecție de viață, dedicare  și iubire. Afecțiunea pentru partenerul său de viață este impresionantă. Chiar dacă nu a fost lăsată să intre, nu a vociferat, ci a stat, răbdătoare, făcându-și datoria.

Text postare:

Astăzi am fost la spital la Turda după mama soției mele …o vreme urâtă de ploaie..am întâlnit această pereche de bătrâni.. Bătrânica l-a însoțit pe bătrânelul acesta la spital …Bunicul acesta avea probleme de sănătatea….ei așteptau la poarta spitalului să le ajute cineva…după multă așteptare l-au luat pe bătrânel și l-au dus în spital…Bunicuta a vrut să intre cu bunicuțul acesta în spital să-l ajute…dar nu au lăsat-o înăuntru…i s-a spus să aștepte undeva până când îl va lăsa pe bătrânelul ei …Ea a răspuns…. „Unde să mă duc 2 ore…voi aștepta pe aici până va ieși”.. Cineva ..cred o asistentă i-a zis ..„poate te îmbolnăvești stând aici..du-te undeva”…Ea a răspuns „nu am unde să mă duc …ce să fac voi aștepta până te întorci”, i-a zis ea bătrânelului.

Oamenii bătrâni singuri fără ajutor pe deasupra și bolnavi…lasați în voia sorții…mă gândesc la durerea lor.. unde s-a ajuns…

O frază pe care am auzit-o de la bunicuta acesta: ”Ai grija de tine ..Eu sunt aici nu te teme..te aștept până te întorci”.

Comentarii Facebook