Duminica 27 Noiembrie

VIDEO - O autoutilitară a luat foc în centrul orașului Dej. Pompierii și-au făcut datoria ca la carte


Pompierii din Dej au intervenit la stingerea unui incendiu care a cuprins o autoutilitară pe strada Baia Mare, din centrul orașului.

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit cu o autospecială pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o autoutilitară pe strada Baia Mare, din municipiul Dej. În momentul sosirii la locul solicitării flăcările se manifestau cu putere, fiind alimentate de materialele combustibile transportate în bena autoutilitarei.

Printre acestea s-au găsit mai multe recipiente care conțineau diluanți și vopsele, substanțe ce au amplificat arderea.

Din fericire, nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment, iar pompierii au reușit să limiteze extinderea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite. Operațiunile de stingere și de readucere a stării de normalitate au durat cca trei ore, fiind necesară descărcarea tuturor materialelor din bena autoutilitarei pentru se stinge focarele ce ardeau mocnit și eliminarea recipientelor cu diluanți sau vopsele din apropierea acestora.

Cauza cea mai probabilă a incendiului a fost scurgerea unui recipient cu diluant peste toba de eșapament încinsă.

La evenimentul respectiv a intervenit un echipaj SMURD, care a acordat primul ajutor calificat unui bărbat în vârstă de circa 30 de ani. Acesta prezenta afecțiuni ușoare, la prima evaluare, și a fost transportat la spital pentru investigații de specialitate.

Comentarii Facebook