O artistă de la Opera din Cluj-Napoca a căzut într-un canal - FOTO

 

O artistă de la Opera din Cluj-Napoca a trecut printr-o experiență nefastă, după ce a căzut într-un canal, în cartierul Mănăștur. 

 

Eva Bain face parte din corul de elită al Operei Române din Cluj.

 

Incidentul a avut loc în cursul zilei de azi, în cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca. Eva Bain spune că a călcat pe un canal, iar în secunda următoare a ajuns în rețeaua de canalizare a orașului. ”Eram cu câinele la plimbare. La un moment dat am ajuns în zona canalului cu pricina, aflat foarte aproape de un trotuar, pentru a aduna mizeria lăsată. Când am pășit pe canal am picat. Capacul era pus pe canal, dar cred ca nu era unul potrivit, astfel că acesta s-a răsucit și a căzut”, spune Eva Bain.

 

După incident, artista a fost ajutată de câțiva trecători să iasă din canal, după care a mers acasă. Eva Bain a anunțat autoritățile de la Primăria Cluj-Napoca despre pericolul din zona fostului cinematograf Dacia și că în zonă respective se joacă mulți copii care oricând pot pica în canalul ”criminal”. ”Am mers să verific acum dacă au semnalizat cu ceva zona respective, deoarece am anunțat un paznic că se înclină canalul”, mai spune artista. 

 

Incidentul s-a soldat doar cu câteva zgârieturi în zona picioarelor și cu câteva haine murdare.

 

Clujeanca le-a spus celor de la Cinema că sunt probleme. ”Am anuntat pe domnul de la poarta sau nu stiu cine era. I-am spus, l-am chemat afara imediat dupa ce am fost scoasa din canal, sa vina sa vada. A spus ca nu e responsabil de asta, dar totusi a ieșit si a încercat și el sa fixeze capacul, dar nu a reusit.

 

Dupa ce m-am schimbat am mers inapoi sa fac poza, incă nu era semnalizat, desi i-am spus. A spus ca au sunat sa vina de la nu stiu ce firma. Sunt camere acolo chiar la poarta la cinema cred ca e orientata una spre zona în care eu am căzut în canal”, a mai spus clujeanca.

 

Comentarii Facebook