„Numai betoane și praf”. Clujenii care locuiesc în Iris cer Primăriei să impună mai multe spații verzi când emite autorizații de construcție


Cartierul Iris din Cluj-Napoca este un cartier al contrastelor, deși s-a bucurat de o dezvoltare imobiliară galopantă în ultimii ani, locuitorii zonei suferă din cauza lipsei spațiilor verzi. Mizeria de pe străzi și lipsa parcărilor sunt doar unele dintre problemele rămase care transmit ideea unei zone de tip ghetou. 

Locuitorii cartierului solicită Primăriei să impună mai multe spații verzi atunci când emit autorizații de construcție dezvoltatorilor imobiliari. 

„La atâtea construcții nu beneficiem de nici măcar un pic de spațiu verde pe această zonă. Vă rog luați măsuri de impunere spații verzi când mai dați autorizații. 

Zona Oașului-Auchan este lipsită de elementarii copaci pe marginea drumului. Numai betoane și praf”, se arată într-o sesizare pentru Primăria Cluj. 

Cu puțini bani s-ar putea crea ușor zone de agrement în acest cartier, însă fiind un cartier mărginaș, Cartierul Iris nu s-a prea bucurat de atenția administrației locale în ultimii ani. 

Comentarii Facebook