,,Nu e posibil să fie așa mizerie și miros îngrozitor”- Clujenii se plâng că oamenii își fac nevoile în tufișuri, chiar în centrul Clujului


În Cluj, oamenii își fac nevoile pe unde apucă, inclusiv în zone circulate din centrul orașului, spun clujenii.

Cei care trec zilnic prin zona Pieței Mihai Viteazu reclamă că, într-un loc ,mirosul a devenit insuportabil, afectându-i pe cei care circulă pe acolo, dar în special pe cei care desfășoară activitatea la magazinele și restaurantele din apropiere.

În Piata Mihai Viteazu , spre podul Traian există o zonă mai ferită, care, a fost transformată într-o adevărată toaletă publică, de către oamenii fără adăpost, dar și de către unii clujenii care așteaptă acolo mijloacele de transport în comun. 

,,Avem un  tufiș și copaci crescuți unde oamenii străzii sau inclusiv cei din stație își fac treburile acolo și miroase îngrozitor. Vă rog sa veniti sa defrișați și să curățați acea zonă. Nu e posibil să fie așa mizerie și miros îngrozitor”, a reclamat un bărbat.

Nu există scuze pentru astfel de comportament, mai ales că la aproximativ 10 minute de mers, există și o toaletă publică, în Piața Unirii.


Comentarii Facebook