,,Nu cred că dă bine la orașul de 5* să ajungem la UPU mușcați de șobolani” - Focar de infecție într-un cartier rezidențial din Cluj-Napoca



Clujenii care locuiesc în Borhanci se plâng că pârâul Becaș, care trece și prin cartierul Borhanci a devenit un adevărat focar de infecție, unde și-au găsit casa diferite viețuitoare. Oamenii se plâng că locul este extrem de murdar, și cer autorităților locale să acționeze.

Aceștia reclamă că au sesizat problema de nenumărate ori însă nu au primit niciun fel de răspuns favorabil din partea autorităților competente. Clujenii se tem ca ei sau copiii lor să nu fie atacați de animalelele din zonă, sau ca situația să se înrăutățească. 

,,Bună ziua. S-au făcut nenumărate sesizări legate de albia pârâului Becas de pe Aleea Nicolae Edroiu din cartierul Borhanci fără a se lua nici o masura. ESTE UN FOCAR DE INFECTIE, PLIN DE BROAȘTE ȘI ȘOBOLANI, efectiv ne este teamă sa mai lăsăm copii afară, intră șobolanii în case. Înțeleg ca nu este timp, fiind campanie electorală, dar nu cred ca dă bine la orașul de 5* să ajungem la UPU muscați de șobolani. Degeaba se intervine pentru tăierea vegetației dacă nu se face decolmatarea pârâului. Urmează să avem și șerpi.

Mizeria și nepăsarea autorităților a ajuns la un nivel record. Efectiv noi locatarii simțim ca vă bateți joc de noi. Să știți că plătim taxe. Să știți că nu putem interveni noi că vin colegii dvs de la locală și ne amendează că facem lucrări fără autorizație.

Poate vă aplecați și asupra acestei probleme după 1 an de sesizări. Sau așteptăm și apariția șerpilor să îi culegem și sa îi lăsăm în fața primăriei. Atunci aigur se va interveni. Sa stiti ca orașul Cluj nu e format doar din centru.”, a reclamat furios un locuitor al zonei. 

Multe gunoaie ajung în Becaș, fiind aruncate în mod ilegal în zonele verzi. Acestea sunt transportate de-a lungul pârâului până în Someș. 

E dezastru la Becaș, afluent al Someșului! Clujenii, îndemnați să meargă la curățenie: „Facem și tur ghidat cu ocazia asta”

e8b80642ca2ec1e804991ba581f5bbb9 (3).jpeg


Comentarii Facebook