Nu ați reușit să vedeți aurora boreală din luna mai în România? Nu are rost să vă întristați, căci specialiștii anunță un nou spectacol de culori pe cer!


În decurs de doar câteva luni, am putut fi martori de trei ori la un adevărat spectacol de culori, atunci aurora boreală și-a făcut apariția pe cerul României. 

Aurora boreală este un fenomen atât de frumos, încât ar fi păcat să nu o vezi în timp real, tocmai de aceea apariția sa pe cerul României este o oportunitate unică de a ne bucura privirile. 

Totuși, dacă nu ați reușit să vedeți auroral boreală nici în noiembrie 2023 și nici în mai 2024, să știți că s-ar putea să mai aveți o șansă în acest an, specialiștii anunțând că fenomenul va mai apărea în România destul de curând. 

Pe data de 6 iunie, pe cerul din România va răsări luna nouă și potrivit specialiștilor, acesta va fi momentul când aurora boreală își va face apariția. Totuși, pentru a vă asigura ca nu o ratați, ar trebui să vă aflați în locurile în care aurora va fi vizibilă. Adică, departe de luminile orașului sau de orice alt obstacol care ar putea împiedica vizibilitatea.

Comentarii Facebook