Nou scandal pe Piezișă! Șase bărbați s-au luat la bătaie în fața unui local. Trei dintre ei, reținuți și puși sub control judiciar


Șase bărbați au fost implicați într-un scandal pe cunoscuta stradă Piezișă din municipiul Cluj-Napoca. Procurorii i-au plasat sub control judiciar pe trei dintre aceștia. 

Șase bărbați au fost implicați într-o altercație care a avut loc în noaptea de 3 decembrie pe strada Piezișă. Făptașii au vârste cuprinse între 20 și 37 de ani. Joi, 8 decembrie, trei dintre cei care au participat la încăierare au fost puși sub control judiciar. Polițiștii continuă cercetarea bărbaților din cauza deranjării liniștii publice.

La data de 3 decembrie a.c., în jurul orei 04:10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 6 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Piezișă, din aceeași localitate, mai mulți bărbați ar fi implicați într-o altercație. În baza activităților investigative desfășurate au fost identificați 6 bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 37 de ani”, a transmis IPJ Cluj. 

La data de 8 decembrie a.c., în urma probatoriului administrat, trei dintre aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiști, iar ulterior, prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, au fost plasați sub control judiciar. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice”, au mai transmis polițiștii clujeni. 

Astfel de incidente au loc destul de des pe cunoscuta stradă din Cluj-Napoca, stradă unde se află numeroase localuri și cluburi de noapte. Cu două săptămâni în urmă un tânăr a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat cu ambulanța, după ce a fost implicat într-un scandal care a avut loc pe strada Piezișă. 

Vezi și: Bătaie pe strada Piezișă, ”Costineștiul” Clujului! Tânăr lovit și dus cu salvarea - VIDEO

Sursa foto: Piezișă - Facebook 


Comentarii Facebook