Noi reguli de circulatie in intersectia strazilor Miraslau - Fantanele, din cartierul Grigorescu

 

Circulatia rutiera in intersectia strazilor Miraslau - Fantanele este modificata de astazi, 28 septembrie, o data cu terminarea lucrarilor la breteaua care permite virajul la dreapta de pe strada Miraslau spre strada Fantanele.

"O data cu deschiderea circulatiei pe bretea, conducatorii auto care nu o vor folosi nu vor mai putea efectua virajul la dreapta spre strada Fantanele. Pentru decongestionarea circulatiei in intersectia amintita s-a interzis efectuarea virajului la stanga de pe strada Miraslau, la venirea dinspre strada Donath, pe strada Fantanele. Conducatorii auto au posibilitatea sa foloseasca traseul alternativ: strada Miraslau- intoarcere pe la sensul giratoriu de la 1 Decembrie 1918", anunta reprezentantii primariei Cluj-Napoca.

De asemenea, de luni, 27 septembrie 2010, s-a instituit sensul unic de circulatie pe breteaua de legatura cuprinsa intre intersectia strazilor Constantin Brancusi - Lacrimioarelor si strada Horticultorilor, sensul de circulatie fiind inspre strada Horticultorilor.

Comentarii Facebook