Noi oportunități de carieră pentru studenții Universității Tehnice din Cluj-Napoca oferite de Michelin la Luna Companiei


Unul dintre principalele obiective ale universităților este acela de a pregăti studenții cât mai bine pentru drumul profesional pe care îl vor urma. Și ce mod mai bun de a înțelege un anumit domeniu de activitate și de a afla răspunsuri la întrebările tale decât interacțiunile directe cu profesioniști din domeniul respectiv?! Din dorința de a aduce mai aproape studenții de domeniul lor de interes, de a le oferi șansa să descopere noi domenii, de a-i ajuta să adauge contacte utile în agenda lor și de a le facilita debutul în activitatea profesională, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca a demarat în anul 2020 programul Luna Companiei@UTCN. La eveniment, participă unele dintre cele mai importante companii din domeniul lor de activitate. 

tt.jpeg

Luna mai, luna companiei Michelin

Luna mai este dedicată companiei Michelin, ai cărei reprezentanți sunt nerăbdători să interacționeze cu studenții, să le prezinte compania, mediul de lucru și beneficiile și să îi ajute să facă un prim pas în cariera lor. În perioada 10-30 mai, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca va fi gazda unor sesiuni susținute de către reprezentanții Michelin, în cadrul cărora se vor aborda diverse subiecte de interes pentru studenți. 

Respectul pentru oameni a fost întotdeauna în centrul valorilor Michelin. Oamenii sunt cea mai valoroasă resursă a companiei, ei ajută la evoluția acesteia și, drept urmare, dezvoltarea angajaților este o preocupare continuă, cu atât mai mult cu cât compania angajează pentru o carieră și nu pentru un post. Așadar, Luna Companiei oferă studenților șansa de a discuta direct cu reprezentanții unui brand de renume internațional, de a descoperi domeniul auto & automotive, dar și de a afla ce oportunități profesionale le oferă Michelin și, bineînțeles, în ce măsură li se potrivesc. 

Câștigă un curs de conducere defensivă sau o cursă de karting împreună cu trei prieteni

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca nu oferă studenților doar oportunități profesionale, ci și oportunități de petrecere a timpului liber într-un mod cât mai plăcut. În acest context, interesul studenților pentru Luna Companiei va fi recompensat cu diverse cadouri și premii. Printre premii se numără trei invitații la cursuri de conducere defensivă și trei vouchere la o cursă de karting împreună cu trei prieteni.

Ce trebuie să facă persoanele interesante pentru a le câștiga:

  • prezență și implicare în cadrul sesiunilor;
  • interacțiune cu reprezentanții Michelin;
  • la finalul sesiunii, se pot înscrie la concursul pentru premiile menționate anterior.

Indiferent că ți-ai făcut sau nu planuri pentru luna mai, Michelin și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca te invită să iei parte la Luna Companiei și să faci primul pas către o viitoare carieră de succes. La finalul sesiunilor, Michelin își va deschide porțile fabricii din Zalău pentru studenții interesați, punând la dispoziție vizite dedicate în cadrul sediului, în care viitorii profesioniști vor putea vedea cum se desfășoară activitatea în interiorul uneia dintre cele mai importante companii din industrie la nivel mondial.

Comentarii Facebook