Miercuri 24 Aprilie

Noi dezvăluiri despre hoții de cupru din Cluj. A fost găsit un diplomat îngropat cu 460.000 de lei - VIDEO


Polițiștii au găsit un diplomat îngropat in pământ, care conținea 460.000 de euro, la hoții de cupru.

În cursul zilei de joi, 8 septembrie a.c., în urma activității desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Cluj, în colaborare cu cei din cadrul Serviciului de Investigare a  Criminalității Economice, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de furt calificat, 4 bărbați bănuiți de sustragerea unei cantități de cupru, în valoare de aproximativ 200.000 de euro, au fost prezentați magistraților Judecătoriei Cluj-Napoca, în vederea dipsunerii de măsuri preventive.

Astfel, în cauză au fost emise un mandat de arestare prevenitvă, un mandat de arestare la domiciliu și 2 măsuri de control judiciar.

De asemenea, astăzi 8 septembrie a.c., în cadrul activităților investigativ-operative, în comuna Vințu de Jos, județul Alba, polițiștii au descoperit și ridicat 460.000 de lei, bani care se aflau într-un diplomat asuns sub pământ, proveniți din comercializarea cuprului.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Cuprul a fost furat din semiremorca unui camion, care avea direcția Ploiești spre Germania, și se afla parcată pe raza județului Cluj.

Comentarii Facebook