Noi detalii halucinante în cazul medicului rezident din Cluj, arestat. Le oferea copiilor bani, în schimbul favorurilor sexuale


Un medic rezident din Turda, care activează la Cluj-Napoca a fost arestat preventiv, pentru agresiune sexuală asupra unui băiat în vârstă de 12 ani. Bărbatul le-ar fi oferit copiilor între 15 şi 60 de lei, în schimbul favorurilor sexuale, potrivit informațiilor apărute în presă. 

Tânărul medic a terminat facultatea anul trecut, iar agresiunea ar fi avut loc într-o comunitate cu copii săraci din Iernut, județul Mureș. Părinţilor mai multor copii din comunitatea respectivă li s-a părut ciudat că cei mici au început să aibă bani sau să îşi cumpere diverse lucruri de care ei nu ştiau. Aşa au aflat că în cartierul lor, în care locuiesc doar familii sărace mergea frecvent un bărbat care aborda băieţi cu vârste de maxim 13-14 ani pe care mai apoi îi ducea cu maşina în parcarea retrasă a unui supermarket, scrie Observator

Unul dintre părinţi a reuşit să facă o fotografie maşinii şi a dat poza poliţiei. Pe baza numărului de înmatriculare,  poliţiştii au reuşit să afle că este vorba despre un bărbat de 25 de ani din Turda, absolvent de medicină. Oamenii legii îl suspectează pe acesta că îi plătea pe minori cu sume între 15 şi 60 de lei, pentru diverse favoruri sexuale, notează sursa citată. 

Individul a fost arestat pentru 30 de zile, dar a contestat decizia, aceasta a fost respinsă însă astăzi de judecători. Bărbatul este cercetat acum pentru agresiune sexuală împotriva unui minor, dar şi pentru ultraj contra bunelor moravuri, pentru că faptele se petreceau pe domeniul public. 

Citește și: Medic rezident din Cluj-Napoca, arestat pentru agresiune sexuală asupra unui minor de 12 ani

Comentarii Facebook