Noaptea șoferilor indisciplinați la Cluj. Au fost prinși beți la volan și fără permis


polițiștii clujeni au depistat mai mulți șoferi care se aflau la volan sub influența băuturilor alcoolice sau care nu posedau permis de conducere.

Astfel, potrivit polițiștilor, ”la data de 9 octombrie a.c., ora 04:25, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca-Secţia 4 Poliţie au depistat un bărbat, de 29 de ani, din Gherla, care conducea un autovehicul sub influenţa alcoolului. Acesta circula pe strada Parâng, din Cluj-Napoca”.
Bărbatul avea o concentraţie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt bărbat a fost prins la data de 10 octombrie, la ora 03:32, de către poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, în timp ce conducea autoturismul pe strada Iancu Jianu din Câmpia Turzii, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării bărbatului, de 20 de ani, din comuna Viişoara, cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot în data de 10 octombrie, la ora 00.10, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej au depistat un bărbat, de 33 de ani, din comuna Şieu Măgheruş, în timp ce conducea autovehiculul pe drumul DE 58, prin localitatea Cîţcău, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Comentarii Facebook