Neurochirurgul Ștefan Florian spune că fiul lui a intrat primul la rezidențiat. El respinge acuzațiile


Profesorul Ștefan Florian, acuzat de deputatul USR, Emanuel Ungureanu, că și-a impus fiul pe postul de asistent universitar la UMF Cluj, el fiind președintele Senatului UMF Cluj, se apără și spune că fiul lui a intrat primul la rezidențiat

Fiul meu este medic rezident, în anul patru, și a intrat primul pe țară la rezidențiat, la neurochirurie. A avut nota cea mai mare dintre cei care au ales neurochirurgia. Referitor la postul de asistent universitar la UMF, totul a fost perfect legal. Concursul a fost publicat și avizat de toate forurile de conducere ale UMF. Este vorba despre un post de asistent universitar, pe perioadă determinată, la disciplina de neurochirurgie. Legal nu exista nicio contradicție sau conflict de interese, cum îi place domnului să spună. Nu e vorba că e fiul meu, dar este foarte bun în ceea ce face. El acum este medic rezident de anul patru, nici vorbă să fie medic specialist”, a declarat profesorul Florian.

Emanuel Ungureanu îl acuză pe Ștefan Florian de conflict de interese și chiar i-a făcut o plângere la Agenția Națională pentru Integritate.

Studenții și rezidenții care lucrează cu neurochirurgul Ștefan Florian spun că acesta este un profesionist dedicat și că are timp pentru fiecare pacient și student, care vrea să învețe meserie. 

Studenții și rezidenții de la Clinica de Neurochirurgie îi iau apărarea chirurgului Ștefan Florian: Noi îl numim ”tată”

Comentarii Facebook