Nesimțire fără margini la Cluj! Pățania unui clujean care și-a uitat televizorul într-un taxi



Nu toți oamenii dau dovadă de bun simț, iar acest lucru a dovedit-o din plin un taximetrist clujean, care ”nu și-a dat seama” că a plecat cu televizorul unui client.

Întâmplarea ne-a fost semnalată de un cititor Știri de Cluj, care a reușit într-un final să recupereze televizorul, însă abia după ce a sunat la Poliție.

Tatăl meu a venit până la mine să îi dau un televizor, iar când a plecat s-a urcat într-un taxi, iar televizorul l-a pus în portbagajul mașinii. Fiind operat pe creier, el are uneori probleme cu memoria așa că s-a dat jos din taxi, dar a uitat de televizor. Ajuns acasă, mama a realizat că a venit fără televizor și a luat la rând toate companiile de taximetrie pentru a încerca să îl recupereze, însă nimeni nu știa nimic”, ne-a declarat clujeanul.

Din fericire, în zona în bărbatul s-a urcat în mașină sunt amplasate camere de supraveghere, așa că păgubiții au sunat la Poliția Locală pentru ajutor.

În zona în care locuiesc eu sunt camere de supraveghere, așa că am sunat la Poliția Locală pentru ajutor. După ceva vreme am fost contactați de polițiști, care ne-au dat indicativul taxiului și firma. Am sunat la dispecerat, apoi șoferul și-a amintit de televizor. Cu toate acestea, cei de la compania de taxi tot ne-au făcut scandal, reproșându-ne că am sunat la Poliție și spunând că de ce ne agităm așa, că până la urmă e doar un televizor”, ne-a mai spus cititorul.

Comentarii Facebook