Neculai, omul strazii scos din saracie de Facebook, ii surprinde pe clujeni VIDEO

 

Neculai, clujeanul scos din saracie cu ajutorul unei pagini de Facebook, continua sa traiasca din colectarea de cartoane.

 

Aparitia lui pe strada atrage atentia: "Un domn la camasa si cravata impingea un carucior imens pe strada Buftea in aceasta dimineata (n.red. vineri dimineata)", a remarcat un clujean, care l-a si filmat pe Neculai.

 

Acesta este un personaj, afisand pe caruciorul cu care transporta cartoanele un panou pe care si-a trecut numarul de telefon si serviciile pe care le presteaza.

 

Domnul Neculai are 41 de ani si pana nu demult traia pe strazi si noaptea si-o petrecea pe unde apuca. Pagina de Facebook "Neculai din Cluj-Napoca", deschisa de un trecator care a vrut sa il ajute, i-a schimbat viata. Prima postare facuta in 21 ianuarie a atras peste 640 de comentarii si peste 5.000 de Like -uri din partea utilizatorilor impresionati de mesajul: "Ofertele de munca pentru domnul Neculai se pot oferi direct la dansul prin numarul de telefon 0755 279 018. Daca aveti materiale reciclabile sau cunoasteti posturi vacante care necesita doua maini sarguincioase, nu ezitati sa-l contactati sau sa lasati mesaj pe aceasta pagina. Va multumim din suflet!".

 

Un om al strazii din Cluj, scos din saracie de Facebook! Cititi o poveste impresionanta FOTO

Comentarii Facebook