Muncitorii de la E.ON Gaz Cluj vopsesc garajul directorului: Au fost filmați în plin avânt muncitoresc - VIDEO

 

Muncitorii de la E.ON Gaz Cluj, costumați în salopetă și cu o autospecială de la serviciu, au fost filmați pe strada Anina din Cluj-Napoca, în timp ce vopseau și amenajau garajul unui director al societății. 

 

Scena s-a petrecut pe strada Anina nr.19 Bl. AA8 Sc.1. ”Îsi pune slugile din subordine sa muncesca gratis in timpul programului de serviciu pentru a-i curata si vopsi garajul proprietate personala! Oare conducerea E.ON Gaz Romania stie ce fac angajatii si sefii sai in timpul serviciului”, ne întreabă cel care a filmat totul. 

 

Imaginile au fost surprinse înainte de Paști, când cel puțin trei muncitori de la E.ON Gaz lucrau la garajul directirului. ”Tovarășul C.O. da indicatii pentru ceea ce trebuie sa se mai execute pentru interesul personal, deoarece EON Gaz e o companie care plateste orice! Respectiv scoate mașina personala din garaj, caci are ”logan-ul alb de la EON parcat pe stanga de serviciu” si da ordine sa fie incarcate niste materiale in camioneta cu platforma ”de serviciu” si sa fie transportate la locatia unde are casa!”, ne-a mai spus cel care a filmat.

 

Reprezentanții E.ON Gaz au primit imaginile și au fost întrebați dacă aceste lucrări s-au făcut în timpul programului de serviciu. Răspunsul a fost unul sec:

 

Compania noastră nu are cunostinţă  despre situaţia semnalată de dvs., dar vom demara o investigaţie internă pentru a verifica în ce măsura cele sesizate se confirmă, iar in cazul in care se va ajunge la concluzia ca au existat angajaţi  care au încălcat regulile de conduită, atunci vom lua măsurile care se impun”, ne-a declarat Adela Boțan, purtătorul de cuvânt al E.ON Gaz Cluj.

Comentarii Facebook