Motocislistul rănit pe Piatra Craiului are nevoie de sânge - FOTO

 

Motociclistul rănit grav în urma accidentului de duminică, ora 14:30, de pe strada Piatra Craiului.

 

Accidentul s-a produs pe DN1 Cluj-Napoca - Oradea, în zona localităţii Bucea, judeţul Cluj. În urma evenimentului rutier, în care au fost implicate o motocicletă şi un autoturism, o persoană a fost rănită.

 

Un motociclist care a intrat cu viteză excesivă într-o curbă, a părăsit direcția de mers și a intrat pe contrasens unde a acroșat două autoturisme care circulau regulamentar. Accidentul a avut loc pe drumul european E60 la ieșirea din localitatea Bucea, județul Cluj.

 

”Este vorba despre un accident rutier în care au fost implicați un motociclist în vârstă de 31 de ani care a intrat într-o curbă cu viteză excesivă, a pătruns pe contrasens și s-a lovit de două mașini care circulau regulamentar. În urma impactului motociclistul a fost grav rănit, fiind preluat de un elicopter SMURD. Nu a putut fi testat cu etilotestul. Ceilalți doi șoferi au fost testați, rezultatul fiind negativ”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj, pentru ziarulclujean.ro.

 

Acum, motocicliștii clujeni cer comunității să ajute cu donații de sânge. ”Colegi, in urma unui accident un coleg de al nostru are nevoie de sange. Urgent !! Strada Nicolaie Balcescu nr 18 orar 7:30-14:00, sa se mentioneze pe nume Cristian Coroiu . Momentan se afla la upu. Va multumesc”, este mesajul motocicliștilor.

 

Comentarii Facebook