Sambata 27 Februarie

Motocicliștii invadează Clujul! Urmează o petrecere monstru și paradă prin Cluj-Napoca - FOTO

 

Motocicliștii se adună la Cluj în weekendul 25 - 27 mai, la una dintre cele mai mari și mai așteptate adunări ale motocicliștilor din România.

 

Evenimentul Bike Fest ajuns la a 21-a ediție este organizat de Transilvania Bikers MC 1990 la campingul ELDORADO GILĂU, județul Cluj. Evenimentul va fi unul special: participanții, motocicliști sau nu, au șansa de a câștiga o motocicletă Yamaha TDM 850, alături de alte premii puse în joc la tombolă. 

 

Sâmbătă, orașul va fi parcurs de o impresionantă paradă moto, care va porni din campingul Eldorado, la amiază, și va parcurge traseul Gilău – capăt Mănăștur - urcare pe varianta Zorilor -  Observatorului - coborâre pe calea Turzii – stânga pe lângă Catedrala Ortodoxă pe Bulevardul și retur. Un punct cu vizibilitate deosebită asupra parade va fi podul de la capătul cartierului Mănăștur, spre Florești.

 

La întoarcerea de pe traseu, încep concursurile clasice de îndemânare, gustate pe deplin de spectatori. Ca de obicei, concursul de motociclete custom atrage privirile admirative ale participanților, care au șansa să studieze îndeaproape adevărate bijuterii pe două roti (la o ediție precedentă a putut fi admirată printre altele și motocicleta care a luat locul 6 mondial la concursul de custom AMD World Championship).

 

Seara de sâmbătă aduce extragerea pentru premiile tombolei, împreună cu momentul decisiv, când se află norocosul (sau norocoasa) care va pleca acasă cu (încă) o MOTOCICLETĂ!!! 

 

Concertele de sâmbătă: NEW PROSCENIUM, SCARLET AURA, DREAM STEALERS.

 

VINERI 27 MAI are loc sosirea motocicliștilor, aranjarea corturilor, iar mai pe seară se pornesc 5 concerte rock, cu CHARLIE SAS BAND, WILD ANGELS, CRAZY PLUMBERS, BRONX, TRUDA.

 

Duminică se împărtășesc impresii, se bea o cafea bună și motocicliștii se pun pe drum, cu asfalt uscat în toate direcțiile, profitând de faptul că luni este zi liberă cu ocazia Rusaliilor.

 

Comentarii Facebook