Vineri 29 Mai

Motocicliștii clujeni fac un marș în memoria polițistului de la Rutieră decedat în timpul unei misiuniMotocicliștii clujeni organizează un marș comemorativ pentru agentul Bogdan Gigină, de la Brigada Rutieră a Capitalei, care a decedat zilele trecute în timpul serviciului.

Având în vedere solidaritatea și unitatea motocicliștilor, dar și riscurile la care suntem expuși, colegii motocicliști din Transilvania doresc să îi aducă un ultim omagiu și cele mai sincere condoleanțe lui Bogdan Gigină prin organizarea unui MARȘ COMEMORATIV”, anunță organizatorii.

Evenimentul va avea loc duminică, 25 octombrie, începând cu ora 16:00. Locul de întâlnire în vederea organizării este Parcarea Sălii Sporturilor „Horia Demian”, ora 15:30.

Participanși vor trebui să păstreze o atitudine adecvată, de asemenea fiine interisă orice manifestare contrară legilor în vigoare și a bunei desfășurări a defilării moto. (turatul motoarelor, explozii în eșapament, claxonări ș.a.m.d.).

Traseul marșului este următorul: Sala Sporturilor „Horia Demian” (locul de întâlnire) – Bulevardul Eroilor – Calea Dorobanților – Strada Traian Vuia (și revenire) – Strada Teodor Mihali – Strada Albac – Strada C-tin Brâncuși – Calea Turzii – Strada Observatorului – Strada Frunzișului – Strada Plopilor – Sala Sporturilor „Horia Demian”

Agentul Bogdan Gigină a decedat în timp ce participa ala o misiune de fluidizare a traficului, pentru trecerea unei coloane oficiale a ministrului de interne. Acesta se afla pe motocicletă și a căzut într-o groapă, pierzându-și viața.

Comentarii Facebook